Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη (Η/Ζ)

ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΑ ΖΕΥΓΗ, Η/Ζ, ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

Tα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη της Cummins παράγουν ισχύ τόσο για τις πυκνοκατοικημένες πόλεις όσο και για απομακρυσμένες περιοχές, για οικιακή χρήση  μέχρι και για βιομηχανικές εφαρμογές. Ο παγκόσμιος ηγέτης σχεδιάζει  την νέα γενιά συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

icon_hz_below

Commercial Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη Η/Ζ

Aξιοποιήστε με το καλύτερο τρόπο τη λειτουργία της επιχείρησης σας με στιβαρή, αξιόπιστη ισχύ.

Περισσότερα >

SERVICE
Η/Ζ

Service και υποστήριξη για τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη σας.

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΑ
ΗΛΕΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΑ ΖΕΥΓΗ

Η ανάγκη για ενέργεια είναι παγκόσμια και συνεχώς αυξάνεται.

Η σύγχρονη τάση για ακόμη περισσότερη ενέργεια σε data centers είναι ιδιαίτερα αυξημένη, τόσο σε πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές έως απομακρυσμένες ορεινές περιοχές.  Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι ανάγκες μας βασίζονται σε ισχυρά, ευέλικτα και ολοκληρωμένα (integrated) συστήματα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας είτε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης είτε για συνεχή λειτουργία, σε μια παγκόσμια οικονομία όπου η παροχή ενέργειας είναι πάντα διαθέσιμη.

Ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη Cummins. Γεννήτριες απο τον κορυφαίο κατασκευαστή στον κόσμο.
Ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και γεννήτριες με την εγγύηση του παγκόσμιου ηγέτη Cummins.

Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη Η/Ζ,  για κάθε ανάγκη.

Τα power systems της Cummins,  περιλαμβάνουν  ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη ντίζελ και φυσικού αερίου που κυμαίνονται από 15 – 3750 kVA, alternators, πετρελαιοκινητήρες με ισχύ από 49 έως 5.500 ίππους, κινητήρες για κίνηση των Η/Ζ και ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες συνδυάζουν ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, συστήματα παραλληλισμού και πεδία ισχύος, όλα συνδεδεμένα με τις κορυφαίες ψηφιακές λύσεις για πλήρη έλεγχο της λειτουργίας τους. 

Όλα τα στοιχεία σχεδιασμού, κατασκευής και υποστήριξης  της λειτουργίας των Η/Ζ  έχουν ενσωματωθεί σε μία εταιρεία. Όλα τα κύρια εξαρτήματα –κινητήρας, alternator, πίνακες ελέγχου και ηχομονωτικά καλύμματα – κατασκευάζονται και εγκαθίστανται  από την Cummins. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση σημαίνει ότι κάθε εξάρτημα του Η/Ζ  ταιριάζει ώστε να λειτουργεί αρμονικά από την αρχή.

Ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις της τοπική αγοράς, ή της εγκατάστασης σας, η Cummins παρέχει τον αρτιότερο συνδυασμό τεχνογνωσίας, ολοκληρωμένου εξοπλισμού και software επικοινωνίας καθώς και ευέλικτο έλεγχο λειτουργίας και συντήρησης με στόχο την άριστη και απρόσκοπτη λειτουργία.   

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΟΣ
ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Ολοκληρωμένα συστήματα ισχύος.

Oλοκληρωμένα (integrated) συστήματα ισχύος από την Cummins Power Generation, όπου κάθε στοιχείο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εξολοκλήρου από την Cummins και έχει δοκιμαστεί στο εργοστάσιο της, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα αξιοπιστίας στο κλάδο. 

Η Cummins σχεδιάζει και παράγει από σετ γεννητριών και παράλληλους ελέγχους έως χειριστήρια συστημάτων, εξοπλισμό μεταγωγής και συστήματα μεταφοράς, έως εξαρτήματα που συνθέτουν ένα μικροδίκτυο και ψηφιακές λύσεις που επιτρέπουν τον απομακρυσμένο έλεγχο. Η Cummins είναι μαζί σας σε κάθε βήμα από τον προγραμματισμό και το σχεδιασμό έως να θέσει σε λειτουργία το ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος και service upgrades για τον κύκλο ζωής του συστήματος.

Ολοκληρωμένα συστήματα ισχύος από την Cummins.

Bασιστείτε στη Cummins. Είναι ο παγκόσμιος ηγέτης.

Το εργοστάσιο Cummins Power Generation  στο Fridley της Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών, βασίζεται σε αυτόν τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό ισχύος (integrated power design) για δεκαετίες. Οι μοναδικές εγκατάστασεις μας υποστηρίζονται από τέσσερα σετ ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, 1250 Kw και χρησιμοποιούνται ενσωματωμένα συστήματα και χειριστήρια Cummins για αυτόνομη λειτουργικότητα 24/7.

Ακολουθεί παρουσίαση των δυνατοτήτων και ικανότητων της Cummins:

Δημιουργήθηκε από Power Experts για Power Experts

Γνωρίζουμε πόσο κρίσιμο είναι, γι’ αυτό εξυπηρετήστε το σύστημά σας. Με το Cummins, μπορείτε να περιμένετε το κορυφαίο ταλέντο στον κλάδο για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του ενσωματωμένου συστήματος τροφοδοσίας σας. Η ομάδα Advanced Electrical Services συνεργάζεται με αφοσιωμένους διαχειριστές έργων και τεχνικούς σέρβις για να παρέχει:

Παράδοση σύνθετου συστήματος ισχύος

Υπηρεσίες μετά την παράδοση

Μηχανολογικές & Ηλεκτρολογικές Αναβαθμίσεις

after sales service σε γεννήτριες και ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη

Αυτή η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει με οτιδήποτε, από την υπηρεσία εκκίνησης έως την περίπλοκη συντήρηση και αναβαθμίσεις λογισμικού συστήματος.