ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ CUMMINS

Ποιοτικά Γνήσια Aνταλλακτικά απο την CUMMINS.

Γνήσια ανταλλακτικά Cummins. Τα πλεονεκτήματα.

Η Πραγματική Ποιότητα Κρύβεται Κάτω από την Επιφάνεια.

Πολλές εταιρίες του κλάδου, προσπαθούν να μιμηθούν την σχεδίαση των ανταλλακτικών Cummins και να κατασκευάσουν εξαρτήματα που ισχυρίζονται ότι είναι εφάμιλλα των γνήσιων, αλλά φθηνότερα.  Το θέμα είναι ότι τα εξαρτήματα αυτά δεν πληρούν κρίσιμες προδιαγραφές, είτε από άποψη διαστάσεων είτε από άποψη πρώτων υλών.  Σε ό,τι αφορά την απόδοση, την εξοικονόμηση καυσίμου, την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα, τα πάντα κρίνονται σε επίπεδο micron, αλλά και από μέταλλα που θα χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή των ανταλλακτικών.  Το κόστος έχει άμεση σχέση και αυξάνεται ανάλογα με το μέγεθος του κινητήρα και την απώλεια της αποδοτικότητας του.  Η λειτουργία του εξοπλισμού σε απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να οδηγήσει σε δύσκολες καταστάσεις (διαχειριστικές προκλήσεις) που συνεπάγονται σημαντικό οικονομικό κόστος και επηρεάζουν αυτόματα την παραγωγικότητα. Τα γνήσια ανταλλακτικά Cummins παρέχουν ασυναγώνιστη ποιότητα, διασφαλίζοντας ότι ο εξοπλισμός σας θα συνεχίσει να λειτουργεί σε ένα κόσμο που δεν σταματά πότε, world thats Always On.

Γιατί να επιλέξετε γνήσια ανταλλακτικά Cummins

Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τις διαφορές μεταξύ γνήσιων ανταλλακτικών Cummins και μη. Τα μη γνήσια ανταλλακτικά μπορεί αφενός να ταιριάζουν σε ένα προϊόν Cummins, αλλά αφετέρου δεν κατασκευάζονται με τις ίδιες διαδικασίες ή τα υλικά που χρησιμοποιεί η Cummins. Η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Cummins διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του κινητήρα σας. 

Πρόσφατα, η Cummins δοκίμασε 237 μη γνήσια ανταλλακτικά για κινητήρες 19 λίτρων και άνω, μεταξύ των οποίων και έμβολα, ελατήρια, βαλβίδες, χιτώνια κυλίνδρων, συνδετικές ράβδους και πείρους, καθώς και μικρότερα εξαρτήματα όπως ελατήρια και κλιπ συγκράτησης.  Τα αποτελέσματα ήταν τουλάχιστον αποκαλυπτικά.  Από τα 237 ανταλλακτικά που δοκιμάσαμε, δεν υπήρξε ούτε ένα που να πληροί τις προδιαγραφές της Cummins.  

Η Πιθανότητα Βλάβης Μεγιστοποιείται.

Εδώ μπορείτε να δείτε – για κάθε εξάρτημα ξεχωριστά – συγκεκριμένα παραδείγματα ποιότητας σε σχέση με τα υλικά, τη σχεδίαση και την κατασκευή, καθώς και τα πιθανά προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν.

Δείτε των πίνακα των ενδεικτικών βλαβών που μπορούν να προκληθούν με τη χρήση μή γνήσιων ανταλλακτικών Cummins

Κίνδυνοι χωρίς Κανένα όφελος.

Η χρήση μη γνήσιων ανταλλακτικών δε θέτει σε κίνδυνο μόνο την απόδοση του κινητήρα σας.  Θέτει σε κίνδυνο την ίδια την επιχείρηση σας και δυσχεραίνει την ανταπόκριση σας στις προσδοκίες των πελατών.  Το ελάχιστο ποσό που εξοικονομείτε αγοράζοντας μη γνήσια ανταλλακτικά είναι πιθανό να σας κοστίσει πολύ ακριβά στην πορεία.  Όταν η κερδοφορία και η φήμη της επιχείρησης σας βασίζονται στην αδιάλειπτη λειτουργία του εξοπλισμού σας, επιλέξτε γνήσια ανταλλακτικά Cummins για να είστε σίγουροι ότι δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα απόδοσης σε ένα κόσμο που δεν σταματάει ποτέ.   

Οι Απομιμήσεις Δεν Έχουν Θέση στον Εξοπλισμό σας.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών δοκιμών απέδειξαν ότι η χρήση μη γνήσιων εξαρτημάτων ενέχει σημαντικούς κινδύνους.  Το πραγματικό, ωστόσο, κόστος της αγοράς ενός φθηνότερου, μη γνήσιου ανταλλακτικού έγκειται στις απώλειες που θα υποστεί η επιχείρηση σας λόγω της μείωσης στην παραγωγικότητα της εξαιτίας των διακοπών λειτουργίας και της μειωμένης απόδοσης του εξοπλισμού.  Μεταξύ άλλων, οι απώλειες αυτές περιλαμβάνουν αυξημένες λειτουργικές δαπάνες που οφείλονται στη πτώση της παραγόμενης ισχύος και την αύξηση των χρόνων επανεκκίνησης.   Και φυσικά, υπάρχει το κόστος της διακοπής λειτουργίας.  Κατά συνέπεια, θα ξοδέψετε σημαντικά περισσότερα χρήματα για νέα ανταλλακτικά και εργασία για την επισκευή του κινητήρα σας, ενώ παράλληλα θα χάσετε ώρες – αν όχι ημέρες – από την παραγωγή.  Είτε πρόκειται για ένα αλιευτικό σκάφος που θα λειτουργήσει αρκετές μέρες ή ένα ολόκληρο κτίριο που θα μείνει χωρίς ρεύμα, αυτού του είδους τα προβλήματα έχουν σημαντικό κόστος σε ένα κόσμο που δεν σταματάει ποτέ, World that’s Always On.

Και αυτά χωρίς να συνυπολογίσουμε την πτώση της αξίας μεταπώλησης, όταν θα επιχειρήσετε να πουλήσετε τον εξοπλισμό σας και ο υποψήφιος αγοραστής θα δει το ιστορικό συντήρησης του.

Υπάρχει Διαφορά

Η χρήση μη γνήσιων ανταλλακτικών δεν υπονομεύει μόνο την απόδοση του κινητήρα υψηλής ιπποδύναμης. Θέτει σε κίνδυνο την επιχείρησή σας και δυσκολεύει την ικανοποίηση των πελατών σας . Τα γνήσια ανταλλακτικά Cummins συνοδεύονται από εγγύηση κατασκευαστή, εξασφαλίζοντας προστασία. Το ποσό που εξοικονομείτε αρχικά χρησιμοποιώντας μη γνήσια ανταλλακτικά είναι πιθανό να σας κοστίσει πολύ περισσότερο στη συνέχεια. Όταν διακιβεύεται η κερδοφορία και η φήμη της επιχείρησης σας, χρησιμοποιήστε γνήσια ανταλλακτικά Cummins για να εξασφαλίσετε συνεχή απόδοση σε έναν κόσμο που είναι Always On.

Γνήσια ανταλλακτικά

Μην ψάχνετε για κάτι άλλο εκτός από τα γνήσια ανταλλακτικά μας.  Η πλούσια γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών της ERGOTRAK προσφέρει τη σωστή επιλογή για κάθε προϋπολογισμό.  Όλες οι σειρές ανταλλακτικών μας, πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές μας.  Τα γνήσια ανταλλακτικά μας ακολουθούν τα αυστηρότερα περιβαλλοντικά πρότυπα.

Πίνακας ενδεικτικών βλαβών που μπορούν να προκληθούν με τη χρήση μη γνήσιων ανταλλακτικών Cummins
Ανταλλακτικό Χαρακτηριστικό Βλάβη | Επιπτώσεις στην απόδοση
Έμβολα
Ρηχές εγκοπές ελατηρίων Θραύση ελατηρίων, υψηλή κατανάλωση λαδιού, διαρροές, γδαρσίματα
Διαστάσεις δοχείου εκτός προδιαγραφών Υπερβολική θερμότητα, ρωγμές, υψηλή κατανάλωση καυσίμου, εμφανής καπνός
Αποσυγκόλληση φορέων ελατηρίων Καταστροφική βλάβη κινητήρα
Ελατήρια Εμβόλων
Γωνίες ελατηρίων εκτός προδιαγραφών Ανεπαρκής στεγανοποίηση, υπερβολική κατανάλωση καυσίμου, μειωμένη απόδοση
Λανθασμένο μέγεθος ελατηρίου λαδιού (πολύ χοντρό) Κακή απόξεση λαδιού, υπεβολική κατανάλωση λαδιού
Λανθασμένο μέγεθος επάνω ελατηρίου (πολύ λεπτό) Υπερβολική περιστροφή, κακή σταγανοποίηση, αυξημένες διαρροές
Πείροι εμβόλων
Δεν περιλαμβάνονται σε ορισμένα kit καθυστερήσεις στην επισκευή, διακοπή λειτουργίας, επιπλέον κόστος
Εξωτερικές διάμετροι εντός προδιαγραφών Προβλήματα κακής εφαρμογής, καθυστερήσεις στην επισκευή
Περικρυσταλλική οξείδωση Κατασκευαστικό ελάττωμα, αυξημένες πιθανότες πρόωρης καταπόνησης και δημιουργίας ρωγμών
Χιτώνια κυλίνδρων
Πολύ μεγάλες εξωτερικές διάμετροι Ακτινική πίεση που οδηγεί σε κόπωση του μετάλλου
Ανεπαρκείς κάτω εξωτερικές διάμετροι Αστάθεια και διάβρωση των χιτωνίων
Πολύ μεγάλες εσωτερικές διάμετροι Σπηλαίωση που οδηγεί σε επιφανειακή διάβρωση, διαρροές ψυκτικού και σημαντικές βλάβες
Ακατάλληλη χάραξη (cross-hatching) Κακή λιπανση, αυξημένη φθορά, αυξημένη διαρροή και κατανάλωση λαδιού, μειωμένη διάρκεια ζωής
Υπερβολική ποσότητα κρυστάλλων στην επίστρωση των χιτωνίων Κακή πρόσφυση επίστρωσης
Ανεπαρκής αντοχή μετάλλου Πρόωρη φθορά, πιθανή βλάβη
Ελατήρια βαλβίδων
Σκληρότητα κάτω των προδιαγραφών Υποβαθμισμένη απόδοση σε βάθος χρόνου
Ανεπαρκές φορτίο ανύψωσης Ακατάλληλη έδραση που οδηγεί σε διαρροές κατά την καύση και πρόωρη φθορά των παρεμβλημάτων εδρών βαλβίδων
Παρεμβλήματα εδρών βαλβίδων Οριζόντια μετατόπιση εκτός προδιαγραφών, αδυναμία σωστής έδρασης Αυξημένη φθορά, διαρροή κατά την καύση, πιθανή βλάβη βαλβίδας
Ρουλεμάν ράβδων σύνδεσης Πολύ στενές επιφάνειες συναρμογής Προβλήματα παρεμβολών, κακή ευθυγράμμιση οπών που εμποδίζει τη ροή του λαδιού
Περιβλήματα ράβδων σύνδεσης
Πυροσυσσωματωμένα, και όχι χυτευμένα, μέταλλα Μικρότερη αντοχή στη διάβρωση
Υπερβολική συσσώρευση μολύβδου Ρωγμές λόγω κόπωσης
Υπερβολικός μόλυβδος στην επίστρωση Διαστρωματικός διαχωρισμός και ρωγμές
Μη γνησιο εμβολο Cummins παρουσιάζει αποσυγκόλληση που μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη του κινητήρα.
Η μικροδομή ενός μη γνήσιου Cummins ρουλεμάν συνδετικής ράβδου παρουσιάζει ρωγμές λόγω συσσώρυεσης μολύβδου.
Διάβρωση στην εξωτερική επιφάνεια ενός χιτωνίου κυλίνδρου που μπορεί να οδηγήσει σε διαρροή ψυκτικού στο λάδι
Η μικροδομή ενός μη γνήσιου εμβόλου παρουσιάζει ρωγμές και προβλήματα ευθυγράμμισης.