Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη (Η/Ζ)

Βρείτε τις πιο Αξιόπιστες Γεννήτριες Πετρελαίου για Επαγγελματική ή Οικιακή Χρήση

Tα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη της Cummins παράγουν ισχύ τόσο για τις πυκνοκατοικημένες πόλεις όσο και για απομακρυσμένες περιοχές, για οικιακή χρήση  μέχρι και για βιομηχανικές εφαρμογές. Ο παγκόσμιος ηγέτης σχεδιάζει  την νέα γενιά συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

DQGAN
Τεράστια ποικιλία που καλύπτει κάθε οικιακή ή βιομηχανική ανάγκη
Customer Svc Image 1
Δυνατότητα 24ωρης υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα
cmep-cummins-entrance
Με Εμπειρία στις κατασκευές γεννητριών από το 1919
synthrhs-meleth
Ολοκληρωμένες υπηρεσίες: μελέτη, εγκατάσταση & συντήρηση

Επιλέξτε τύπο γεννήτριας

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΑ ΖΕΥΓΗ

Ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και γεννήτριες με την εγγύηση του παγκόσμιου ηγέτη Cummins.

Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη Η/Ζ,  για κάθε ανάγκη.

Τα power systems της Cummins,  περιλαμβάνουν  ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη ντίζελ και φυσικού αερίου που κυμαίνονται από 15 – 3750 kVA, alternators, πετρελαιοκινητήρες με ισχύ από 49 έως 5.500 ίππους, κινητήρες για κίνηση των Η/Ζ και ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες συνδυάζουν ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, συστήματα παραλληλισμού και πεδία ισχύος, όλα συνδεδεμένα με τις κορυφαίες ψηφιακές λύσεις για πλήρη έλεγχο της λειτουργίας τους. 

Όλα τα στοιχεία σχεδιασμού, κατασκευής και υποστήριξης  της λειτουργίας των Η/Ζ  έχουν ενσωματωθεί σε μία εταιρεία. Όλα τα κύρια εξαρτήματα –κινητήρας, alternator, πίνακες ελέγχου και ηχομονωτικά καλύμματα – κατασκευάζονται και εγκαθίστανται  από την Cummins. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση σημαίνει ότι κάθε εξάρτημα του Η/Ζ  ταιριάζει ώστε να λειτουργεί αρμονικά από την αρχή.

Ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις της τοπική αγοράς, ή της εγκατάστασης σας, η Cummins παρέχει τον αρτιότερο συνδυασμό τεχνογνωσίας, ολοκληρωμένου εξοπλισμού και software επικοινωνίας καθώς και ευέλικτο έλεγχο λειτουργίας και συντήρησης με στόχο την άριστη και απρόσκοπτη λειτουργία.   

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΟΣ
ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Ολοκληρωμένα συστήματα ισχύος.

Oλοκληρωμένα (integrated) συστήματα ισχύος από την Cummins Power Generation, όπου κάθε στοιχείο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εξολοκλήρου από την Cummins και έχει δοκιμαστεί στο εργοστάσιο της, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα αξιοπιστίας στο κλάδο. 

Η Cummins σχεδιάζει και παράγει από σετ γεννητριών και παράλληλους ελέγχους έως χειριστήρια συστημάτων, εξοπλισμό μεταγωγής και συστήματα μεταφοράς, έως εξαρτήματα που συνθέτουν ένα μικροδίκτυο και ψηφιακές λύσεις που επιτρέπουν τον απομακρυσμένο έλεγχο. Η Cummins είναι μαζί σας σε κάθε βήμα από τον προγραμματισμό και το σχεδιασμό έως να θέσει σε λειτουργία το ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος και service upgrades για τον κύκλο ζωής του συστήματος.

CUMMINS SERVICE
Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών μας, Certified by Cummins, αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη Η/Ζ και κινητήρων και ταυτόχρονα ευγγυάται την εύρυθμη λειτουργία τους.  

Η ERGOTRAK είναι η μόνη εταιρία στα Βαλκάνια η οποία διαθέτει στις εγκαταστάσεις της, Cummins Certified Laboratory αντλιών και μπεκ.   Βασιστείτε πάνω μας για να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που ελαχιστοποιούν το downtime (χρόνο διακοπής) και επωφεληθείτε από από τις υπηρεσίες υποστήριξης των τεχνικών μας καθ΄όλη τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας. 

Επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους μας!

Αν χρειάζεστε καθοδήγηση για την επιλογή καταλληλότερης λύσης για τη δική σας περίπτωση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας.